Nederlandse Perl-Workshop 2015

Universiteit voor Humanistiek
Kromme Nieuwegracht 29, 3512 HD Utrecht
Vrijdag 10 april 2015, 9:00 – 18:00 uur

De Perl-workshop is een dag van presentaties voor gebruikers van de programmeertaal Perl van alle niveaus. Er komen ontwikkelaars die de taal zelf verder ontwikkelen alsook de vele daarin geschreven modules en professionele gebruikers van Perl uit verschillende organisaties. Maar ook nieuwelingen zijn van harte welkom.

Tijdens de presentaties en informele gesprekken blijf je op de hoogte van de laatste toevoegingen aan taal en modules en kom je hoogstwaarschijnlijk altijd oplossingen voor problemen uit de dagelijkse praktijk tegen.

Dezelde locatie als vorig jaar

Dit jaar kunnen wij gebruik maken van collegezalen van de Universiteit voor Humanistiek in Utrecht, op loopafstand van Station Utrecht Centraal.

Zelf een presentatie geven?

Wij kijken uit naar meer boeiende presentaties van deelnemers. Dit is ook voor jou en je bedrijf de kans om eigen Perl-projecten te presenteren, er bekendheid mee te genereren en waardevolle feedback van experts te krijgen. Dus heb je iets om met andere Perl-gebruikers delen, klik dan hier om je presentatie voor te stellen.

Naborrelen

Het formele programma zal tegen 18:00 uur afgelopen zijn, maar we verwachten dat heel wat mensen nog een paar uurtjes zullen blijven voor het eten, conversatie, BoF-sessies, verwoed programmeren of welke vorm van gezelligheid dan ook.

YAPC::TV

Een paar video registraties van vorig jaar.